VISIE

Onze Visie verplicht ons de lat hoog te leggen in de wereld van de rij-instructie. Wij onderscheiden ons door onze actuele kennis en vaardigheden waardoor onze cursisten hier 100% van kunnen profiteren. Transparantie en deskundigheid is onze prioriteit.

MISSIE

Onze Missie is jou op te leiden tot een volwaardige en verkeersveilige deelnemer. Wij streven ernaar jou te laten slagen tijdens je eerste praktijkexamen. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een vaste rij-instructeur of -instructrice.

Is een spoedopleiding mogelijk?

 

Natuurlijk! De spoed-opleiding duurt gemiddeld zes tot tien weken. Dit is geheel afhankelijk van jouw leermethodiek en hoe snel jij de informatie tot je neemt en in de praktijk kunt uitvoeren. Neem gerust contact op met ons.

Wanneer kan ik starten?

 

Wanneer jij wilt. Je kunt deze week al starten, maar later is natuurlijk ook prima. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16,5 jaar (2toDrive).

 

 

Ik wil overstappen van mijn huidige rijschool naar rijschool A-Bee, hoe

gaat dit dan?

 

Dit is erg simpel. Je belt ons op met jouw vraag en wij regelen het verder voor je! Rijden bij ons heeft als voordeel dat je vaak minder lessen nodig hebt, omdat wij de RIS-methodiek toepassen. Wij beoordelen eerst jouw rijvaardigheid op dat moment en zullen samen met jou een perfect opleidingsplan opstellen zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kunt behalen. Dit is een gezamenlijk proces en zeker niet eenzijdig.

ANTWOORD OP VEELGESTELDE VRAGEN

Welk pakket past het beste bij mij?

 

De meeste cursisten nemen het pakket ‘RIS-Bee’ of  ‘Bee-1’. Gemiddeld heeft een leerling ongeveer 25-30 lessen nodig om praktijkexamen te doen. Tijdens de proefles adviseren wij je welk pakket het beste bij jou past en aansluit bij jouw leerplan. Heb jij misschien last van faalangst of examenvrees? Ons team zorgt ervoor dat jij extra aandacht krijgt om in dezelfde tempo als andere leerlingen veilig en zelfverzekerd de weg op te kunnen. Onze instructeurs zijn hierin gespecialiseerd.

 

Moet ik direct een pakket kiezen?

 

Nee hoor, dit hoeft niet per se. Wij vinden het belangrijk dat je na de proefles de tijd neemt om samen met je instructeur te bespreken welke keuze het beste bij je past. JIJ staat bij ons centraal. JIJ tevreden, wij tevreden. Dat is ons motto!

 

Hoe lang duurt een rijles?

 

Een rijles duurt 100 minuten.

 

 

Wat kost een losse rijles?

 

Een losse rijles kost 60 euro.

Waarom is het verstandig een Tussentijdse Toets te doen?

 

  • Jouw Tussentijdse Toets wordt afgenomen door een CBR examinator;
  • Een Tussentijdse Toets verhoogd je kans van slagen op je praktijk examen met gemiddeld 30%;
  • Op deze manier maakt u al kennis met het praktijkexamen;
  • De examenvrees voor het praktijkexamen wordt hierdoor minder.

 

  • Je krijgt de kans vrijstelling te verdienen voor de bijzondere verrichtingen;

Mail info@rijschoola-bee.nl

IBAN NL32RABO0170671755

KvK 24495104

BTW NL109370144.B03

CBR-nr 8647W8

Algemene voorwaarden