RIJOPLEIDING IN STAPPEN

Dit is een opleidingsmethodiek waarbij je stap-voor-stap leert rijden. Hiermee ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

 

Bij de Rijopleiding in Stappen ga je steeds een stap verder als je de vorige stap voldoende beheerst. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerkopdracht. De laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 42  ‘gebruiksaanwijzingen’ (scripts), verdeeld over 4 modules.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

 

  • Fors hoger slagingspercentage
  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding
  • Stap-voor-stap aanpak
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer

 

Iedere module wordt afgesloten met een toets. Na afronding van de eerste twee modules wordt jouw kennis en vaardigheden getoetst. De 1e en 2e toetsen zijn gratis.

 

In de derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan de examen situatie. De examinator geeft je tips ter verbetering. Bovendien kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres (verrichtingen) van het praktijkexamen. Verder komen in deze toets de onderdelen Zelfstandig rijden en Zelfreflectie aan de orde.

 

De vierde en laatste toets is het praktijkexamen bij het CBR.

 

In de RIS krijg je ook huiswerk mee. Het is de bedoeling dat je thuis op je gemak je eigen rijlessen voorbereidt. De tijd die dat vraagt, is voor iedereen verschillend.

Je kunt naast de RIS-opleiding uiteraard ook kiezen voor de andere rijopleidingen:

ANTI-FAALANGST OPLEIDING

 

Voel jij je angstig om in een (rijles)auto te stappen of heb je examenvrees?

 

Met onze opleidingen helpen wij jou graag daarmee. Jij krijgt hiervoor onze persoonlijke en deskundige begeleiding.  Wij garanderen jou dat jij zorgeloos en verantwoord aan het dagelijkse verkeer kunt deelnemen zonder enige vrees!

 

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 1 op de 5 leerlingen last heeft van faalangst en/of examenvrees. Meestal worden de symptomen niet op tijd herkend en krijgen leerlingen niet de speciale aandacht die ze tijdens hun rijopleiding verdienen.

REGULIERE RIJOPLEIDING

 

Wil jij ook beginnen met rijlessen? Wij helpen je daarbij op weg. Tijdens de proefles maak je kennis met je rijinstructeur en de lesauto. Samen kijken wij naar welke lessen of pakket het beste bij jou past zodat we een goed leerplan kunnen opstellen.

 

Gemiddeld heeft een leerling, die nog nooit achter het stuur heeft gezeten, rond de 25-30 lessen nodig. Wij zullen je stap voor stap begeleiden naar een zelfstandige, sociale, veilige en milieubewuste verkeersdeelnemer die goed voorbereid is op zijn of haar praktijkexamen.

Mail info@rijschoola-bee.nl

IBAN NL32RABO0170671755

KvK 24495104

BTW NL109370144.B03

CBR-nr 8647W8

Algemene voorwaarden